Şehit Halil İbrahim Öztürk İlkokulu

Vizyon: Amacı olan, katılımcı, demokratik ve laik, bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık, Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı, çağdaş, bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, hoşgörü sahibi,olaylara geniş bir açıdan bakabilen, özgüveni gelişmiş, düşünen, sorgulayan, sorumluluğunu bilen demokratik ve laik bireyler yetiştiren bir okul olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı,Türk Milleti´nin milli,ahlâki,insani,manevi, kültürel değerlerini benimseyen,koruyan ve geliştiren; ailesini,vatanını,milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan;insan haklarına saygılı,demokratik,laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve Türk toplumuna yararlı yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tavsanliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - İstasyon Mahallesi Marmara Sokak No1 Tavşanlı/ KÜTAHYA

Öğretim Şekli :Normal(TEKLİ ÖĞRETİM)

Adres - İstasyon Mahallesi Marmara Sokak No1 Tavşanlı/ KÜTAHYA

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 2 km İl Merkezine 40 km